Bagtraining

Zin om je compleet uit te leven op een bokszak maar incasseer je liever geen stoten? Dan is de bagtraining bij Zuiver de ideale groepsles voor jou! Bagtraining is een complete work-out waarbij alle facetten van het kickboksen aan bod komen zonder een stoot te hoeven incasseren.

Voordelen intervaltraining

Je krijgt een betere conditie

Dankzij een intervaltraining kun je op een intensief niveau trainen, dit zorgt ervoor dat je conditie snel vooruit gaat.

Je krijgt meer spieren en verbrand meer vet

Dankzij de intervaltraining blijf je de spieren in je lichaam stimuleren. Door deze prikkels blijf je nieuwe spiermassa aanmaken. Wanneer deze spieren eenmaal getraind zijn verbrand je meer energie en dus calorieën.

Je lichaam went niet

Wanneer je steeds dezelfde oefening herhaalt raakt je lichaam daar aan gewend. Met intervaltrainingen blijf je je lichaam steeds uitdagen en blijf je progressie boeken.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.