Zonnebank

Zon en warmte doen wonderen. Onze zonnebanken en snelbruiners staan klaar om je een fijne zonneboost te geven. Een paar minuten in de warmte van een zonnebank is vaak al genoeg als prettige oppepper voor je humeur. Met een gebruinde huid voel je je bovendien vaak beter en dat straal je ook uit. Door de zonnebank wordt de aanmaak van vitaminen gestimuleerd. Zon met mate en gebruik bij voorkeur een goed zonnebrandproduct. Dan heb je optimaal profijt van de zonnehemel.

Let op: Het is raadzaam om geen parfum of cosmetica te gebruiken voordat je gebruik maakt van de zonnebank. De combinatie van UV-straling en parfum/cosmetica kunnen huidirritaties veroorzaken

Tarief: 10 minuten - € 10

Zuiver raad je aan om een zonnebankkuur voorzichtig en langzaam op te bouwen. Start eerst met een sessie van enkele minuten zodat je huid kan wennen aan de UV-straling. Wanneer de huid gewend is geraakt aan de UV straling, dan kan je enkele minuten langer onder de zonnebank blijven liggen. Begint je huid te prikken of te jeuken? Beëindig dan je zonnebankkuur. Ook als de timer nog niet voorbij is.

Heb je huiddoeningen zoals acne of psoriasis? Vraag dan op voorhand advies aan je huisarts of dermatoloog. Op deze manier weet je of het verantwoord is om gebruik te maken van de zonnebank.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook