Stoombad

Het stoombad heeft een extreem hoge luchtvochtigheid van circa 98% en een temperatuur rond de 45° celsius, waardoor het lastig is om te ademen en te zweten. Dit zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur stijgt en je lichaam aan het werk wordt gezet. De warmte opent je poriën, waarna de stoom zijn reinigende werking kan doen. Giftige stoffen die je lichaam via de huid naar buiten stuwt, worden afgevoerd via transpiratie. Ook bevordert deze wisselwerking de natuurlijke veerkracht en souplesse van de huid.

De stoom zorgt voor een aangenaam gevoel aan de spieren, stimuleert de bloedsomloop en neemt dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid weg. De stoom bevat tevens etherische oliën die zorgen voor een weldadige uitvoering op de luchtwegen.

Neem na het stoombad een koude douche om af te koelen en de bloedsomloop extra te stimuleren. Geef voor een optimaal effect je lichaam minimaal 10 minuten rust voordat je één van de andere sauna’s of baden betreedt. Een koude douche vooraf en na afloop is eigenlijk een vereiste.

De temperatuur in het stoombad ligt rond de 45° celsius

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook