Muzieksauna

De muzikale klanken in deze cabine helpen gedachten los te laten, brengen je hoofd tot rust en de muziek heeft invloed op de totale sauna beleving. De juiste balans van achtergrondmuziek en de rustgevende ambiance dragen bij aan ontspanning. Bezoekers die lastig kunnen ontspannen, kunnen in de muzieksauna vaak beter tot rust komen.

De warmte en de zachte klanken zorgen voor een aangename stemming voor totale ontspanning. De luchtvochtigheid in deze sauna is hoger dan normaal, waardoor de sauna warmer aanvoelt dan verwacht.

Het is dan ook belangrijk na afloop goed af te koelen en het verloren vocht weer aan te vullen door voldoende water te drinken.

De temperatuur in de muzieksauna ligt rond de 60° celsius

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook