Japanse sauna

“The art of Japanese Relaxation...”

Ervaar de oosterse sferen van deze belevingssauna en kom compleet tot rust. Door de verfijnde geur, zachte muziek en strelende warmte kunnen alle zintuigen relaxen en kunnen lichaam en geest kunnen zich opladen met nieuwe energie.

Het bezoek aan de Japanse sauna is een oosters ritueel die van oudsher overgebracht wordt van generatie op generatie. Een bezoek aan de Japanse sauna zorgt voor complete ontspanning en een algehele reiniging van het lichaam. Onze Japanse sauna brengt je terug naar de Japanse sferen met zijn geur en aangename warmte van 70 graden, in deze sauna kom je compleet tot rust.

Bekijk onze huidige acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook