Infraroodsauna

In deze cabine wordt je lichaam verwarmd door de infraroodpanelen om je heen. De kortgolvige infraroodwarmte dringt 3-5 millimeter door de eerste huidlaag, waardoor onderliggende bloedvaten uitzetten en de warmte tot een dieper niveau in je lichaam kan doordringen. De warmte in een infraroodsauna zorgt ervoor dat blessure veroorzakende vetzuren en afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten en werkt verkwikkend en ontspannend. Omdat de warmte in deze cabine tot diep in de spieren doordringt kost het meer tijd voor het lichaam om de warmte kwijt te raken. Koel daarom altijd eerst rustig af in de buitenlucht of onder een lauw warme douche alvorens je een koude douche of koud dompelbad gebruikt.

Wanneer gebruik je de infraroodsauna?

De infraroodsauna is ideaal voor na het sporten. Een regelmatig bezoek helpt spierpijn te voorkomen en blessures te genezen, heeft een therapeutisch bij gewrichtsaandoeningen en heeft bovendien een positief effect op het cholesterolgehalte in het bloed. 10 minuten in een infraroodcabine helpt de pijn verzachten en verbetert je doorbloeding.

Tip van Zuiver

Let op: Niet meer dan één sessie (10 minuten) per bezoek. Gebruik wordt afgeraden tijdens zwangerschap en dragers van een pacemaker.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook