Haardsauna

In onze authentieke hout gestookte haardsauna geniet je van een prettige sfeer en behaaglijke warmte. De constante lage luchtvochtigheid zorgt voor een comfortabel klimaat. De hitte is niet te extreem waardoor je ook als beginnende saunabezoeker uitgebreid kunt genieten van het sauna effect in deze charismatische omgeving.

De optimale sauna duur is 6 tot 15 minuten. Bij een korter bezoek heeft je lichaam onvoldoende tijd om alle poriën te openen. Heb je gelegen? Eindig dan met 2 minuten zitten op de onderste bank, zodat je lichaam weer kan wennen aan een verticale houding.

De temperatuur in de haardsauna ligt rond de 80° celsius

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook