Caldarium

Caldarium is de Latijnse benaming voor warmte kamer. In ons Romeins Caldarium ervaar je hoe de oude Romeinen ontspanning vonden. Net als in het antieke Romeinse bad verwarmen de banken, vloeren en muren de volledige ruimte. Bij deze milde warmte kun je relatief lang van het caldarium gebruik maken en is er niet echt sprake van een intensieve opwarming van het lichaam. Naast de ontspannen sfeer in het Caldarium wordt er in het lichaam koorts gesimuleerd wat een weerstand verhogende uitwerking heeft.

De hoge luchtvochtigheid in het caldarium werkt diep door in je hele systeem en creëert rust. De aangename geuren van etherische oliën versterken de totale beleving. De temperatuur in het caldarium is niet te vergelijken met de intense warmte van een sauna, toch creëren ze beide een heerlijk ontspannen gevoel. Probeer ze allebei en merk het verschil.

De temperatuur in het Romeins caldarium ligt rond de 45° celsius

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook