Rituals shop

Verleng jouw relaxmoment, maak van je dagelijkse routine een bijzonder ritueel en ontdek alle luxe Rituals producten die je energie geven of juist helpen ontspannen in de shop op de eerste etage van onze spa.

De basis van de Rituals collecties zijn te vinden in de gebruiken van Oosterse tradities. Deze eeuwenoude kennis, in combinatie met geselecteerde ingrediënten, worden samengebracht met innovatieve technologieën. Zo creëer je de authentieke Hammam bij je thuis, breng je Yin en Yang meer in balans met de Dao lijn en ervaar je de kracht van Ayurvedische wijsheid in je bodyscrub, geursticks of aromatische olie.

De exclusieve signatuurgeuren worden door de allerbeste parfumeurs ter wereld ontworpen en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste ingrediënten. Dat ontdek en ervaar je dan ook in ieder afzonderlijk product.

Bezoek tijdens je verblijf in de spa onze Rituals shop en ervaar zelf de heerlijke geuren en producten van Rituals.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook