Restaurant

Let op: ons restaurant is vanwege de nieuwe corona maatregelen gesloten voor daggasten.

Maak je ontspannen dag compleet en kom culinair genieten in ons restaurant. Hier kun je terecht voor zowel een lunch als diner, koffie of thee met een gebakje of een borrel en een bite. De sfeervolle loungebar naast het restaurant vormt de perfecte plek om je wellnessdag compleet te maken. In onze lounge geniet je in comfortabele banken en stoelen van een heerlijk drankje in combinatie met een hapje. Tevens is dit een ideale plek om tussen de saunagangen door rustig bij te kletsen met je vriend(in).

Zuiver werkt samen met diverse lokale ondernemers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat lokale ondernemers elkaar steunen. Daarnaast vinden we het onnodig om de producten waar wij mee werken van ver te laten komen, terwijl er in de directe omgeving zoveel producten verkrijgbaar zijn. Zo halen wij onze zuivelproducten zoals yoghurt en melk bij de Boeren van Amstel, hebben we gekozen om enkele speciaalbiertjes van de Naeckte Brouwers te serveren en komt onze kaas van geitenboerderij de Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos. Het aantal samenwerkingen wordt maandelijks verder uitgebreid.

Bekijk hier de menukaart

Let op; reserveren is verplicht. Dit kan in het a la carte restaurant op de dag van je bezoek.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook