Restaurant

Bij Zuiver kun je ook culinair genieten! Tussen de saunagangen door genieten van een heerlijke lunch of diner of gaat je voorkeur uit naar een klein hapje in combinatie met een drankje? In ons restaurant kun je terecht voor culinaire traktaties voor zowel lunch als diner, koffie of thee met gebak of een borrel en bite!

Spa a la carte restaurant

Onze gevarieerde menukaart biedt de beste streekgerechten of laat je verrassen door de dagelijks wisselende special van onze chef-kok. 's Zomers kun je bij mooi weer ook buiten op het zonnige terras van de spa terecht.

Bekijk hier de menukaart

Het is verplicht om te reserveren. Dit kan in het a la carte restaurant op de dag van je bezoek.

Lounge bar

Even lekker bijkletsen met een vriend of vriendin? In onze lounge geniet je in comfortabele banken en stoelen van een heerlijk drankje in combinatie met een hapje. Kies uit diverse soorten finger food als bitterballen, nacho's of een van de gezonde smoothies!

Reserveer je volgende spa bezoek

Klik hier om een reservering te maken

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook