Zwembad

In ons 40 meter lange verwarmde deels overdekte bad zwem je vanaf de binnenspa zo de buitenlucht tegemoet. Zwemmen is goed voor je, je zet je lichaam in beweging en gebruikt spieren die je anders nooit gebruikt. En dat merk je. Het warme water maakt je lichaam soepel, waardoor stijve spieren ontspannen en stramme gewrichten beter bewegen.

Impressie van het zwembad

Tevens kun je je schouders, rug- en nekspieren laten masseren door de waterstralen in het buitenbad. Het is een bijzondere ervaring om in alle vrijheid te zwemmen in het warme zwemwater, zeker in de frisse boslucht van het Amsterdamse Bos.

De temperatuur van ons zwembad ligt rond de 28° celsius.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook