Whirlpool

Een tikkeltje vast en gespannen? De drie whirlpools in onze spa geven meer dan alleen een relaxed gevoel. Het zachte water maakt je lichaam warm en soepel en de krachtige bubbels zorgen voor een prettige massage. Het bruisende water stimuleert de bloedsomloop en heeft een revitaliserend effect.

Ervaar het hele jaar door het genot van baden in de buitenlucht. Onze whirlpools bevinden zich zowel binnen als in de spa tuin. Tip: wissel je saunagang voor optimaal profijt zo nu en dan af met een bezoek aan een whirlpool.

Let op: Als je zwanger bent, is het raadzaam om niet te lang in het bubbelbad te blijven.

Impressie van de whirlpool

Reserveer nu jouw dagje spa

Gun jij jezelf deze maand een dagje rust en ontspanning? Profiteer dan nu van onze spa aanbiedingen en reserveer online jouw dagje wellness

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook