De voordelen van een hot tub

Een hot tub wordt door onze gasten ervaren als ontspannend en prettig maar wist je dat het gebruik van een hot tub ook een positieve bijdrage kan leveren aan de gezondheid van het menselijk lichaam?

Een hot tub verbetert de geestelijke gezondheid

Door het dagelijkse leefpatroon van werk, school of het huishouden kan het voorkomen dat je niet genoeg zorg besteed aan je geestelijke gezondheid.  Al snel kan stress een negatief effect hebben op je geestelijke gesteldheid en daarom is het belangrijk om naast je lichaam ook je geest voldoende rust te geven.  Onze psychische en lichamelijke gezondheid staan nauw in contact met elkaar en dienen daarom ook in balans te zijn.

De warmte van een hot tub zorgt ervoor dat je zowel het lichaam als de geest een moment rust gunt. Het helpt je om stress los te laten en om het immuunsysteem te versterken. Naast het positieve effect op de geest helpt de warmte van een hot tub ook om de bloedsomloop te verbeteren.

Positief effect op de huid

De warmte van een hot tub zorgt er ook voor dat het menselijke lichaam gaat zweten. Dit zorgt ervoor dat onze huid zich ontdoet van afvalstoffen waardoor de uitstraling van onze huid verbeterd wordt.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

Vriendinnendag

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook