Hot tub

Zin in een ultiem relaxed gevoel? Stap dan in de hot tub! Voel je even gewichtloos in dit heerlijke warm water bad. Dit traditionele ronde bad van hout is dieper dan de andere baden, waardoor je het gevoel krijgt dat je drijft. De gewichtloosheid, de stilte en het warme water van de hot tub geven rust en brengen je lichaam in balans.

Het warme water in de hot tub brengt je lichaam na afkoeling op een gezonde manier weer op temperatuur. In de warme tobbe kun je dan ook ongestoord bijkomen van je saunabad. Door de centrale ligging heb je een prachtig uitzicht over de buitenspa, het zwembad en de tuin.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook