Dompelbad

Bij een complete saunagang staat de afwisseling van warm naar koud centraal, met ons ijskoude dompelbad onderga je het ultieme saunagevoel. Het is even wennen, het koude water over je warme lichaam, maar als je eenmaal gewend bent aan die extreme afwisseling van warm en koud, ervaar je het beste resultaat dat een saunagang geeft. Tijdens het afkoelen wordt je warme lichaam weer teruggebracht naar een normale temperatuur. Je weerstand neemt toe, je hart wordt getraind en de bloedsomloop en stofwisseling worden gestimuleerd.

Instructies voor het gebruik van het dompelbad


Het is belangrijk om voorafgaand aan het dompelbad eerst het zweet van je af te spoelen onder een koude douche, de waterval of stortdouche. Vervolgens stap je het dompelbad in.


93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook