Aromabad

Dompel jezelf onder in één van onze aromabaden. Een warm en rustgevend bad in een atmosfeer die verrijkt is met heerlijke aroma’s. In beide aromatempels neem je languit plaats op een liggedeelte in het bad. De stilte, de geuren en de warmte zorgen dat je zintuigen worden geprikkeld en het bad draagt bij aan een volledige ontspanning.

De werking van het Aromabad

De kruiden in de aromabaden hebben een revitaliserende werking. Kies uit het munt en eucalyptus aromabad of het melisse aromabad. Munt verkoelt een geïrriteerde huid, helpt bij hoofdpijn, verzacht menstruatiepijn en werkt rustgevend tegen nervositeit. Eucalyptus helpt bij verkoudheid en longaandoeningen. Melisse verlicht depressieve gevoelens.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook