Baden

Spa Sport Hotel ZUIVER staat voor luxe en elegantie in een rustgevende omgeving. Een onderdeel van de Zuiver-lifestyle zijn de baden, die bijdragen aan de ultieme wellnessbeleving. Een 40-meter lang zwembad, diverse aroma -en bubbelbaden en een whirlpool in de open lucht, zijn bij uitstek de faciliteiten die je ervaren moet hebben. Bij Zuiver brengen wij water en natuur samen en met deze combinatie bieden wij een unieke belevenis. Graag heten wij je welkom in onze Amsterdam Oase!

Spa Sport Hotel ZUIVER is een luxe wellnessconcept dat elementen van rust, elegantie en wellbeing combineert. Beleef de Zuiver-lifestyle!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook