Vriendinnendag

Zit jij ook in de situatie dat je al weken lang aan het appen bent met je beste vriend(in), maar het wil maar niet lukken om gezellig dagje weg te plannen? Plan dan voor de maand juni een gezellige spa dag! Het enige wat je hoeft te doen is een datum te selecteren, je reservering af te ronden en alvast beginnen met het toeleven naar deze gezellige dag. Een bijkomend voordeel is dat je pas op locatie hoeft te betalen. Er worden geen online reserveringskosten in rekening gebracht.

De meest voorkomende redenen voor een vriendinnendag bij Zuiver:

- Een dag ontspannen na een drukke/stressvolle periode op werk
- Voor de gezelligheid
- Vaak wordt een dagje spa ook door vrouwen cadeau gedaan
- Ook geschikt als zussendag

Bekijk onze sauna acties

Geniet samen met je vriendin van de heerlijkste beauty behandelingen

Naast de spa faciliteiten kun je ook een bezoek brengen aan onze beauty afdeling. Geniet van de heerlijkste massages zoals een hotstone massage, ontspanningsmassage of onze populaire Ayurvedische massage. Voor een compleet overzicht van onze massages klik hier.

Wil je samen met je vriendin genieten van een compleet verzorgde dag? Bekijk dan ook eens onze arrangementenpagina. Hier vind je een overzicht van de meest uiteenlopende arrangementen van Zuiver.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook