Verleng je moment van ontspanning

Na een dagje wellness wil je natuurlijk niets liever dan het ontspannen gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Zuiver geeft je met dit artikel enkele tips om thuis je eigen wellness moment te creëren.

Verzorging

Besteed als je thuis bent wat extra tijd aan je lichaam. Denk hierbij aan het reinigen of scrubben van je huid of het aanbrengen van een gezichts- of haarmasker. Daarnaast kan een warm bad ook bijdragen aan je eigen wellness moment. De combinatie van de geur van heerlijke scrubgel of doucheschuim en de warmte van het bad zorgt voor een rustgevend en ontspannen gevoel.

Muziek

Muziek kan op een positieve manier zorgen voor afleiding en ontspannen. Zet fijne achtergrondmuziek op zodat je niet meer afgeleid wordt van andere geluiden zoals de vaatwasser, wasmachine of de stofzuiger. Rustgevende muziek activeert het natuurlijke ontspanningsproces van lichaam en geest.

Sport en oefeningen

Er zijn verschillende soorten oefeningen en sporten die je een rustgevend kunnen geven.  Fysieke inspanning zorgt voor een ontspannen en heldere geest en verlost je van spanning en stress. Yoga is een voorbeeld van een uitermate geschikte groepsles. Tijdens de groepsles worden klassieke yogahoudingen en ademhalingsoefeningen gecombineerd, wat zorgt voor een ontspannen en rustgevend gevoel.

Kaarsen

Het aansteken van geurkaarsen zorgt voor een sfeervolle ambiance en kan je geest op een positieve manier prikkelen.  De combinatie van de ambiance, de geur en de positieve gedachten die deze combinatie met zich meebrengen zorgen voor je eigen wellness moment.

Geniet van eten

Tot slot kan een heerlijke maaltijd niet ontbreken in je eigen wellness moment. Zowel de bereiding als het daadwerkelijk nuttigen van de gerechten vormen een onderdeel van jouw relaxmoment. Voorbeelden van lekkere hapjes en gerechten zijn verschillende soorten tapas of sushi.

Met de bovenstaande tips kan jij jouw wellness moment langer doortrekken en houd je het ontspannen gevoel langer vast.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook