Jubileumdeals

   

Deel deze aanbiedingen met je vrienden

Wil je jouw beste vriend(in) uitnodigen voor een dagje spa of heeft jouw partner wel een relaxdagje verdiend? Deel dan deze aanbiedingen met hem/haar en bekijk wel actie het beste bij jullie past!

Deel deze aanbiedingen via Whatsapp met je vrienden

Jubileumdeals

Voor Zuiver is 2019 een bijzonder jaar. Dit jaar bestaat Spa Sport Hotel Zuiver namelijk 10 jaar en daarom vieren wij ons jubileum met feestelijke aanbiedingen. Rust, ontspanning en een ultieme beleving staan bij deze aanbiedingen centraal. Bij het boeken van één van onze jubileum aanbiedingen ontvang je tijdens je bezoek aan de spa een gebakje van Huize van Wely óf een drietal bitterballen van Oma Bobs. Daarnaast ontvang jij bij vertrek het 'Zuiver 10 jaar magazine' cadeau. In dit magazine kijken wij terug op de afgelopen 10 jaar met leuke verhalen van medewerkers, leden en gasten. Ook lees je de beste beautytips, krijg je een kijkje achter de schermen en voorziet voedingscoach Fleur je van enkele goede voedingstips.

Organiseer een vriendinnendag!

Werk, studie of het gezinsleven zorgen ervoor dat je niet altijd tijd hebt voor je vriendinnen. Bij Zuiver merken wij dat steeds meer vrouwen een dagje spa zijn gaan zien als het perfecte vriendinnenuitje of beautydag. Gedurende een spa dag komen rust, ontspanning en gezelligheid bij elkaar en keren vrouwen als herboren richting huis. Wacht niet te lang en plan alvast jouw beauty verwendag voor deze maand!

Combineer een spa bezoek met een hotelovernachting

Kan je geen genoeg krijgen van een dagje spa? Combineer dan een spa bezoek met een hotelovernachting bij Zuiver. Met een hotelovernachting zit jouw spa entree automatisch inbegrepen in jouw reservering en kan je zowel op de dag van aankomst, als op de dag van vertrek genieten van een heerlijke wellnessdag. Bekijk nu onze hotelarrangementen.

Uitstekend bereikbaar

Wist je dat onze spa uitstekend bereikbaar is vanuit de omliggende steden van Amsterdam? Denk hierbij aan de steden zoals Weesp, Hilversum, Amersfoort, Haarlem en Almere. Zuiver is zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook