Route

Auto

Routeplanner
Neem vanaf ringweg A10 afslag S108 (Amstelveen). Volg de Amstelveenseweg tot de ingang van het Amsterdamse Bos. Sla daar rechtsaf en ga bij de T-splitsing weer rechts.

Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem, vul dan Bosbaanweg, Amstelveen in. Zodra je het bos inrijdt rechts afslaan, rijdt voorbij de grote parkeerplaats en passeer de brug.

Bij Zuiver kun je voor de deur parkeren, uurtarief: € 2,50 (indien je langer dan 5 uur bij Zuiver verblijft kan je een parkeerkaart aanschaffen voor €12,50. Dit is alleen geldig voor spa gasten.)

Tevens is het mogelijk om tussen 10:00 en 02:00 uur op de gemeentelijke parkeerplaats bij de Bosbaan, op enkele minuten loopafstand, te parkeren. De tarieven zijn: eerste drie uur gratis. maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur met een uurtarief van € 0,25 per 6 minuten. Een dagkaart is €15.

Openbaar vervoer

Spa Sport Hotel Zuiver is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bus
Lijnen 347 en 357: halte van Nijenrodeweg of VU medisch centrum

Tram
Lijn 5: halte A.J. Ernststraat.
Lijn 16: halte Amstelveenseweg.

Metro
Lijn 50: halte Amstelveenseweg.
Lijn 51: halte A.J. Ernststraat.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook