Opgietingen

De saunameesters van Zuiver verzorgen zeven dagen per week opgietrituelen in de spa. Tijdens een opgieting, ook wel löyly of aufguss genoemd, giet de saunameester water verrijkt met aromatische oliën over de saunakachel en wappert de ontstane waterdamp door de sauna. De luchtvochtigheid stijgt en de waterdamp condenseert op je huid. Je geniet van de heerlijke aroma's en van de warme deken die op je neerdaalt. Het effect is dat je de saunagang nog intenser beleeft.

Laat je verrassen door de dagelijks wisselende opgietthema's, aangepast aan de seizoenen. Of geniet bij een van de dagelijks wisselende opgiet “specials" van Zuiver, zoals de Honinginwrijving, Mentholkristallen of de Berkentakken opgieting.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook