Pedicure

Een pedicure behandeling is een behandeling van de voeten. Vaak worden voeten vergeten bij onze lichaamsverzorging en worden ze veilig weggestopt in een leuk paar schoenen. Echter kunnen ruwe plekjes, kloven of eelt er voor zorgen dat je voeten pijn gaan doen. Kies daarom tijdens je spa bezoek voor een pedicure behandeling bij één van onze specialisten. Onze pedicures nemen je voeten graag onder handen en zorgen ervoor dat ze weer gezien mogen worden in sandaaltjes of een paar leuke teenslippers. En niet onbelangrijk; een pedicure behandeling is een heerlijk verwenmomentje voor jezelf!

Bekijk de behandelingen

Voordelen van een pedicure behandeling:

Het verhoogt de bloedcirculatie

Aan het einde van een pedicure behandeling bij Zuiver worden de voeten gescrubd en gemasseerd. Dit helpt de bloedcirculatie en zelfs de mobiliteit van de gewrichten te verbeteren.

Het verbetert de gezondheid van de nagels

Als je regelmatig naar de pedicure gaat dan is de kans dat je een infectie aan de nagels oploopt heel klein. Onze voeten moeten ons lichaam de hele dag meeslepen. Regelmatige verzorging kan er voor zorgen dat de nagels gezond blijven. Het scrubben van de voeten zorgt voor de stimulatie van nieuwe cellen waardoor de nagels sterker en gezonder worden.

Het vermindert stress

Een beetje tijd voor jezelf doet wonderen! Een pedicure is een geweldige manier om te ontspannen. In je voeten zitten verschillende belangrijke zenuwen die voor stress kunnen zorgen. Je voeten af en toe een beetje extra aandacht geven kan dus heel goed zijn!'

Het houdt je voeten soepel en zacht

Het kan in de winter langdurig erg koud zijn. Een pedicure zorgt er deze periode voor dat je huid zacht blijft ondanks deze barre weersomstandigheden. Een goede voeten crème is ook echt een must! Vraag onze specialisten tijdens je bezoek aan Zuiver vrijblijvend om advies!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook