Veelgestelde vragen sportmassage

Moet ik voor en na de sportmassage nog ergens rekening mee houden?

Het is in eerste instantie belangrijk dat je vooraf niet te veel eet en na afloop genoeg water drinkt. De sportmassage stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam. Door voldoende water te drinken zal je merken dat de afvalstoffen zonder klachten het lichaam zullen verlaten. De laatste tip en misschien wel het belangrijkste: geniet van de behandeling!

Kan ik zomaar binnen komen lopen voor een sportmassage?

We raden onze gasten altijd aan om vooraf een online reservering te maken. Hiermee ben je verzekerd van een behandeling. Wanneer je zonder reservering binnen komt lopen dan bestaat de kans dat er op dat moment geen beschikbaarheid is.

Wat kost een sportmassage?

Omdat wij de sportmassage aanbieden in verschillende tijdsduren verschillen de prijzen. Voor een compleet overzicht van onze prijzen klik hier.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook