Gezichtsbehandelingen

Zuiver biedt diverse soorten gezichtsbehandelingen. Een gezichtsbehandeling zorgt voor rust en ontspanning, maar is ook nog eens heel belangrijk voor de ontwikkeling en de juiste conditie van je huid. Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg om je huid de ultieme voeding en aandacht te geven die het verdiend. Idealiter heeft de huid iedere 5 á 6 weken een boost nodig die alleen een schoonheidsspecialiste kan geven. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke en effectieve gezichtsbehandelingen.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen

5 redenen waarom je regelmatig een gezichtsbehandeling moet ondergaan:

✓ Een diepe reiniging van de huid

Een professionele gezichtsbehandeling gaat dieper dan alles wat je thuis probeert te doen aan huidverbetering. Net zoals je regelmatig een bezoek brengt aan de tandarts of mondhygiënist, is ook een bezoek aan de schoonheidsspecialiste een must om je huid gezond te houden. Je huid heeft af en toe die extra boost nodig die je zelf vanuit huis niet kunt geven.

✓ De specialist kan inspelen op veranderingen in je huid

De huid veranderd nou eenmaal naarmate we ouder worden. Zo kunnen bepaalde huidproblemen zich voor gaan doen. Een specialist kan hierbij helpen en je voorzien van de juiste behandelingen en/of producten.

✓ Niet alles kun je zelf doen

Je kunt je huid heel goed zelf verzorgen, maar helaas kun je op het gebied van huidverbetering niet alles zelf doen. Hier heb je een specialist voor nodig die echt gespecialiseerd is in de huid.

✓ Relax.. even een momentje voor jezelf!

Oké, het reinigen van de huid is echt niet altijd fijn en kans soms zelfs een beetje pijnlijk zijn, maar daarna is de gezichtsbehandeling ook lekker ontspannen! Het is dus én goed voor je huid én je neemt even de tijd om te relaxen. Win-win situatie dus!

✓ Het geeft je meer zelfvertrouwen

Als je regelmatig je huid goed verzorgt, ga je dat ook terug zien. Je huid ziet er gezond uit en straalt. Je zult merken dat je hierdoor meer zelfvertrouwen krijgt!

Het beste voor je gezicht: Comfort Zone

Bij Zuiver maken we gebruik van de producten van Comfort Zone. De missie van Comfort Zone is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, op wetenschap gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest. Zuiver wil het beste van het beste voor haar gasten. Comfort Zone past perfect in het plaatje van well-being. Het is dan ook niet voor niets dat Zuiver deze samenwerking met Comfort Zone al 10 jaar een warm hart toedraagt.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook