Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Breid je verblijf uit met:

Spa wellness hotel


Even stoom afblazen na een stressvolle of drukke periode? Hotel Zuiver biedt diverse hotel arrangementen aan waarbij je gratis toegang krijgt tot onze spa. Hierdoor kan je de gehele dag gebruik maken van onze sauna’s, baden of relaxruimtes. Op deze manier kan je het ontspannen gevoel van de spa dag en nacht vasthouden. Tot slot is er voor de sportieve gast ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de riante sportschool.

Ben je momenteel op zoek naar een luxe wellness hotel met uitgebreide spa mogelijkheden? Stop dan met zoeken en bekijk onze huidige hotel arrangementen

Spa wellness hotel: Keuze uit 31 luxe kamers of suites

Hotel Zuiver beschikt over diverse twin rooms en junior suites die bestempeld kunnen worden als luxe en comfortabel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien waardoor je optimaal kunt genieten van een ontspannen verblijf. Je kunt hierbij denken aan een flatscreen tv, gratis Wi-Fi, airconditioning en een luxe regendouche. Daarnaast is de junior suite voorzien van een kingsize bed en een ruime badkamer met rond ligbad. 

Gedurende een verblijf in een wellness hotel mogen culinaire gerechten natuurlijk niet ontbreken. Spa Sport Hotel Zuiver biedt diverse faciliteiten waardoor je de gehele dag kunt genieten van à-la-carte gerechten, meergangen diners en luxe lunches in buffetvorm. Meer informatie over het restaurant vindt je hier.

Combineer de spa met culturele uitstapjes

Naast de diverse hotel – en spa faciliteiten is een verblijf Hotel Zuiver ook uitstekend te combineren met een citytrip. Met het openbaar vervoer ben je binnen enkele minuten al in het centrum van Amsterdam waar je tal van culturele bezienswaardigheden kunt bezoeken. Meer informatie over de omgeving vindt je hier.

Route naar het wellness hotel

Spa Sport Hotel Zuiver is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Voor een complete routebeschrijving klik hier

De faciliteiten
van
Spa Sport Hotel Zuiver
worden door haar gasten beoordeeld met een 8.3 uit 10 op basis van 1237 recensies.