Sauna Nederland

Breng een bezoek aan één van de mooiste en grootste spa’s van Nederland

Merk je dat je thuis niet altijd de ontspanning vindt die je nodig hebt? Ben je er geruime tijd aan toe om een dag offline te gaan? Breng dan eens een bezoek aan een wellnessresort! Geniet een dag lang van talloze sauna's, baden en massagebehandelingen. Blijf je liever binnen de Nederlandse grenzen voor een spa bezoek? Beleef dan eens een wellnessdag bij Sport Sport Hotel Zuiver.

Ervaar het spa leven midden in het Amsterdamse Bos

Spa Sport Hotel Zuiver is gelegen in het natuurrijke Amsterdamse Bos. Je merkt dus niets van de hectiek van de hoofdstad waardoor je de batterij weer helemaal op kunt laden. Kies uit één van de vele sauna's en rustgevende baden.

Grootste sauna van Nederland

Spa Sport Hotel Zuiver behoort in Nederland tot één van de grootste en meest luxe saunacomplexen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel een ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor staat. Alle facetten van onze organisatie, samen Spa Sport Hotel ZUIVER, richten zich op een unieke wijze op de belangrijkste pijlers hiervoor; rust, beweging en voeding. Van een ruim opgezette spa van maar liefst 13.000 m² tot uitstekende horecagelegenheden, een veelomvattende sportschoolsquash- en tennisbaneninspirerende vergaderlocatie en comfortabele hotelkamers.

Wat maakt Zuiver tot één van de mooiste sauna’s van Nederland?

Zuiver staat vooral bekend om zijn luxe uitstraling en de ontspannen en rustgevende omgeving. Daarnaast kan Zuiver het gehele jaar bezocht worden. Of het nu winter is of een tropische zomer, het is iedere dag prettig om onze spa te bezoeken. Door het brede aanbod aan sauna’s en baden vormt Zuiver de perfecte plek om in de winter op te warmen. In de zomer biedt Zuiver tal van verkoelingsmogelijkheden. Denk hierbij aan het buitenzwembad, de whirlpools, douches en de grote spa tuin. De perfecte plek wanneer je een dag niet naar het strand wilt maar toch het vakantiegevoel wilt ervaren.

 

 Advies van deskundige Lara

Tip van onze sauna deskundige

Wist je dat Spa Sport Hotel Zuiver vooral bekend staat om zijn populaire opgietingen? Onze saunameesters verzorgen zeven dagen per week opgietrituelen die jij niet mag missen. Laat je verrassen door de dagelijks wisselende opgietthema's, aangepast aan de seizoenen. Bij Zuiver ontsnap je even aan de dagelijkse hectiek en kom je even helemaal tot rust. Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in onze prachtige spa.

Lara Kapfenbergen, Spa Manager bij Spa Sport Hotel Zuiver

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook