Dagje sauna in de kerstvakantie

Gebruik de kerstvakantie om de batterij weer op te laden!

December is voor veel mensen een maand om terug te blikken op het afgelopen jaar. Vaak realiseren we ons dan pas hoe druk we het hebben gehad de laatste twaalf maanden. Eigenlijk verdien je gewoon een heerlijk moment voor jezelf om even helemaal tot rust te komen. De kerstvakantie is daar een uitgelezen moment voor en Zuiver natuurlijk de ultieme plek. Geniet van een groot selectie aan sauna's en baden, culinaire hoogstandjes, heerlijke behandelingen en de rust die je zo goed kunt gebruiken. Bij Zuiver helpen we je die batterij weer even helemaal op te laden deze kerstvakantie. Een betere voorbereiding op het nieuwe jaar kunnen wij ons niet voorstellen.

Maak gebruik van 8 verschillende soorten sauna's

Zeg nou eerlijk.. het is toch een heerlijk gevoel dat bij koud en onstuimig weer jij lekker geniet van luxe, warmte en ontspanning. Zuiver beschikt over een breed aanbod aan sauna's, variërend in temperatuur en thema. Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan nu het overzicht van onze sauna's

Reserveer je liever een losse sauna entree?

Ook dat is mogelijk! Geniet een dag lang van alle spa faciliteiten en kom helemaal tot rust. Klik hier om de losse entree te reserveren.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook