Sauna en tattoo

Heb je net een tatoeage laten zetten en ben je benieuwd wat je wel en niet mag doen m.b.t spa & wellness? Zuiver geeft jou het antwoord.

Een net aangebrachte tatoeage kan doorgaans worden vergeleken met een schaafwond. Om deze schaafwond zo goed mogelijk te laten herstellen is een goede verzorging noodzakelijk. Door veel tatoeëerders wordt afgeraden om de eerste vier weken na het zetten van een tattoo een sauna of zwembad te bezoeken. Een saunabezoek kan het herstel van de schaafwond negatief beïnvloeden. Heb je toch nog vragen of twijfel je? Neem dan contact op met je tatoeëerder of met je huisarts.

Is je tattoo helemaal hersteld?

Dan wordt het weer tijd om te gaan genieten! Iedere maand heeft Zuiver diverse sauna aanbiedingen waar jij gebruik van kan maken. Wanneer ga jij een dagje genieten?

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook