Is de sauna goed voor je huid?

Veel mensen willen graag een mooie en jonge huid. Om een jonge huid te blijven behouden wordt er veel geld uitgegeven aan crèmes of andere huidverzorgingsproducten, terwijl er nog een veel effectievere manier is. Ze noemen de sauna vaak de grootste vriend van je huid. De sauna heeft een reinigend effect op de huid en zorgt ervoor dat de huid zich sneller vernieuwd. Een bekomend voordeel is dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd. Het resultaat waar veel mensen naar op zoek zijn!

De effecten van de sauna op je huid

  • Je bouwt een beter weerstand op tegen infecties
  • Het proces van huidvernieuwing wordt versnelt en de huid wordt zachter en soepeler
  • Het proces van huidveroudering wordt vertraagd

De ideale saunaronde

Het is niet verstandig om zonder voorbereiding direct in de sauna te gaan zitten. Zuiver heeft daarom uitgeschreven wat de meest ideale saunagang is. Deze instructies zijn vooral handig wanneer je nog niet zo vaak naar de sauna bent geweest of op het punt staat om voor de eerste keer naar de sauna te gaan. Klik hier om meer te lezen over de ideale saunagang.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook