Sauna en contactlenzen

Binnen een aantal dagen is het zover.. Je kan eindelijk genieten van een heerlijke spa dag! Alleen je vraagt jezelf nog één ding af: kan ik mijn lenzen inhouden in de sauna? Een terechte vraag aangezien je zonder lenzen misschien niet voldoende ziet. Zuiver heeft in dat geval goed nieuws voor jou!

De warmte van de sauna en hammam is niet schadelijk voor je lenzen. Bovendien zijn lenzen heel handig aangezien een traditionele bril kan beslaan in de sauna.

Sauna en lenzen: waar moet ik op letten?

Je moet er rekening mee houden dat de lucht in sauna’s droger is dan normaal. Zorg ervoor dat je ogen vochtig blijven door regelmatig te blijven knipperen met je ogen. Doe je dit niet dan kan het voorkomen dat je een branderig gevoel kan krijgen.

Doordat je lenzen in contact komen met water, zoals het dompelbad, bestaat de kans dat je lenzen kan verliezen. Het veiligste alternatief is om voor een spa dag wegwerplenzen te dragen. Deze lenzen kan je na je spa dag weggooien en hoef je je na je sauna dag geen zorgen te maken om je “normale” lenzen.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook