Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Scroll voor veelgestelde vragen naar beneden

UPDATE 01-04-2020 09:32

Op dinsdag 31 maart 2020 heeft de minister president in een persconferentie aangekondigd dat alle maatregelen die oorspronkelijk tot en met 6 april golden zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Voor Spa Sport Hotel Zuiver en Amstelpark Tennis betekent dit dat wij minstens tot en met dinsdag 28 april 2020 onze faciliteiten gesloten zullen houden en onze diensten niet aan zullen kunnen bieden. De gezondheid en veiligheid van onze leden, gasten, medewerkers en bezoekers blijven onze hoogste prioriteit.

UPDATE 23-3-2020 20:29

Er is vandaag een brief verzonden aan alle Fitness Zuiver leden met belangrijke informatie over hun lidmaatschap. Via de link hieronder lees je de webversie van deze brief

Update Fitness Zuiver lidmaatschappen

UPDATE 15-03-2020 19:57 uur

Spa Sport Hotel Zuiver sluit per direct haar deuren tot en met 6 april 2020 als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. Dit geldt voor alle faciliteiten van Spa Sport Hotel Zuiver, inclusief Amstelpark.

Tijdens de persconferentie van 15-03-2020 is deze maatregel door de minister van Volksgezondheid, de heer Bruno Bruins, afgekondigd. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons altijd voorop. Wij zullen onze gasten zo spoedig mogelijk informeren over de afwikkeling van reeds gemaakte reserveringen in de periode tot en met 6 april 2020.

Wij danken jullie alvast voor het begrip en hopen jullie na 6 april weer te mogen verwelkomen. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond.

Team Spa Sport Hotel ZUIVER

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Lees dan eerst onze veelgestelde vragen voordat je contact opneemt met onze receptie.

Hoe lang is Spa Sport Hotel ZUIVER gesloten?

Spa Sport Hotel ZUIVER is tot en met 28 april 2020 gesloten. Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie.

Ik heb een dagje sauna gepland staan. Moet ik deze reservering annuleren?

Gasten die al een reservering hebben gemaakt voor in de toekomst hoeven zich geen zorgen te maken. Alle gasten met een reservering tussen 15 maart en 28 april 2020, worden automatisch door ons geannuleerd.

Ik heb een ticket, voucher of cadeaubon die afloopt. Hoe gaan jullie daar mee om?

Tickets en actievouchers met een geldigheidsdatum t/m 28 april 2020, zullen worden verlengd t/m 30 juni 2020. Je kan dus na 28 april 2020 gewoon gebruik blijven maken van je ticket/voucher. Uiteraard geldt dit alleen voor tickets die nog niet verzilverd zijn. Een verzilvering vindt plaats wanneer u onze spa heeft betreden.

Ik heb een hotelreservering, wat nu?

Ons resort en hotel is gesloten tot en met 28 april 2020. Wij nemen telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Verblijf je na 28 april bij ons, dan zijn er voor nu geen uitzonderingen op de reguliere voorwaarden.

Ik heb een spa/fitness lidmaatschap bij Spa Sport Hotel Zuiver. Kan ik mijn lidmaatschap bevriezen?

Momenteel zijn alle lidmaatschappen (fitness en spa) gepauzeerd. Klik hier voor de brief die op 23 maart aan alle fitnessleden hierover is verzonden. Personen met een spa-lidmaatschap hebben een vergelijkbare brief ontvangen.

Ik heb een spa/fitness lidmaatschap bij Spa Sport Hotel Zuiver. Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Zie de brief die op 23 maart 2020 is verzonden aan alle leden van Fitness Zuiver en de spa.

Gaat het yoga event op zaterdag 28 maart door?

Nee, dit event wordt verplaatst naar een andere datum. Zodra hier meer over bekend is wordt dit direct gecommuniceerd.

Is het na 28 april veilig om naar Spa Sport Hotel ZUIVER te komen?

We volgen het advies van het RIVM en de Nederlandse Overheid op de voet en gaan pas weer open op het moment dat dit kan. Wij raden je aan om onze website in de gaten te blijven houden voor verdere informatie.

Mijn vraag staat hier niet boven, wat nu?

Wij raden je in deze situatie aan om een mail te sturen naar service@zuiveramsterdam.nl.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook