Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Onze spa faciliteiten zijn vanaf 1 juli weer geopend!

Wij zijn ontzettend blij dat we jullie kunnen melden dat we vanaf woensdag1 juli weer open gaan! Ontspan in een prachtige, ontspannende omgeving midden in het Amsterdamse Bos. Spa Sport Hotel ZUIVER biedt deze zomer een concept dat rust, ontspanning en luxe combineert. Met een 40-meter lang zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin, bevind je jezelf in een Amsterdamse Oase. Gelegen in een rustige en unieke omgeving, bieden wij de perfecte mix van luxe en elegantie en kan daardoor worden beschouwd als een van de beste plekken om je zomerdag door te brengen.

Graag verwijzen wij je naar de volgende pagina's voor meer informatie over onze maatregelen en huisregels en onze veelgestelde vragen.

- De veelgestelde vragen
Onze maatregelen en nieuwe huisregels

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook