Sauna Amsterdam Oost

Wist je dat je slechts 20 minuten verwijderd bent van het grootste saunacomplex van Amsterdam? Spa Sport Hotel Zuiver is gelegen in het natuurrijke Amsterdamse Bos. Onze spa beschikt o.a. over:

  • 8 verschillende soorten sauna’s waaronder finse sauna’s, haardsauna en een infraroodsauna
  • Diverse zwembaden
  • Een grote relaxruimte
  • Schoonheidssalon

Dine & Drink

Spa Sport Hotel ZUIVER is er trots op om deze zomer een luxe en onderscheidend concept te bieden. Ondanks alle maatregelen biedt Zuiver jou de mogelijkheid om het vakantiegevoel in eigen land te beleven. Naast onze faciliteiten biedt Zuiver ook tal van mogelijkheden om culinair te genieten. Ervaar bij Spa Sport Hotel ZUIVER gerechten van over de hele wereld. Een enthousiast, energiek en jong team straalt passie voor gastvrijheid uit en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem plaats op ons zonovergoten terras en geniet weer van de kleine dingen in het leven.

Je bent vanuit Amsterdam Oost slechts 20 minuten verwijderd

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook