Sapje

Met veel liefde maakt Sapje elke dag heerlijke en vooral gezonde sapcombinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. Maar weet je dat een bezoek aan de sauna heel ontspannend werkt en dus ook goed is voor je mentale gezondheid? Wat een ideale combinatie! Zuiver biedt jou als klant van Sapje dan ook graag een flinke korting op een bezoek aan onze prachtige spa. Even geen mobieltje om je af te leiden, geen laptop met e-mail pop-ups in beeld, maar écht ontspannen op een van de weinige plekken waar je letterlijk even niets om het lijf hebt. Én nog een voordeel; in het restaurant van Zuiver worden er drie verschillende Sapjes geserveerd. Ervaar het zelf en reserveer nu met korting je dagje Zuiver!

✔ Een dag lang toegang tot alle spa faciliteiten
✔ Neem deel aan onze populaire sauna opgietingen
✔ Reserveer online en betaal pas op locatie

Klik op de onderstaande button om te starten met het maken van een reservering.

Maak een reservering

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook