Rugklachten en sauna

Heb je al geruime tijd last van rugklachten en vraag jij je af of de sauna een positief effect heeft op de pijnklachten? De sauna is niet een middel om je rugklachten in zijn geheel te laten verdwijnen maar kan wel zorgen voor verlichting van de pijn. De warmte van de infraroodsauna dringt dieper door in de spieren waardoor het een pijnstillende werking kan hebben. Dit in vergelijking tot de traditionele sauna’s.

Over de infraroodsauna

In deze cabine wordt je lichaam verwarmd door de infraroodpanelen om je heen. De kortgolvige infraroodwarmte dringt 3-5 millimeter door de eerste huidlaag, waardoor onderliggende bloedvaten uitzetten en de warmte tot een dieper niveau in je lichaam kan doordringen. De warmte in een infraroodsauna zorgt ervoor dat blessure veroorzakende vetzuren en afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten en werkt verkwikkend en ontspannend.

Ook een warm bad kan verlichting bieden

Naast de sauna kan ook warm water een vorm van verlichting bieden. De warmte ontspant je spieren en bevordert de bloedsomloop. Daarnaast heeft een bad ook een ontspannende functie waarbij stress even kan worden losgelaten. Zuiver biedt tal van faciliteiten als het gaat om binnen- en buitenbaden. Voor een overzicht klik hier.

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook