Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Rituals bij Zuiver

“Maak van je dagelijkse routines meer betekenisvolle rituelen, vaak zijn we te druk om van het moment te genieten terwijl geluk gevonden kan worden in de kleine dingen”.

Wij vieren onze unieke samenwerking met Rituals Cosmetics. Ieder Rituals product vertelt een uniek verhaal dat geïnspireerd is door een eeuwenoude oosterse traditie of filosofie. Vanaf nu kun je in onze spa genieten van deze verhalen door een van de Rituals behandelingen of massages te ondergaan, die je helpen te ontspannen en lichaam en geest tot rust te laten komen.  

Verleng jouw relaxmoment, maak van je dagelijkse routine een bijzonder ritueel en ontdek alle luxe Rituals producten die je energie geven of juist helpen ontspannen in de shop op de eerste etage van onze spa.  

Ben jij op zoek naar een moment van rust en wil je even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? Verwen jezelf met een bezoek aan onze spa en geniet van totale ontspanning met het Rituals Experience arrangement. Naast entree tot de spa is een heerlijke Rituals ontspanningsmassage inbegrepen én krijg je bij vertrek een Ritual of Sakura doucheschuim cadeau.

Rituals shop

Bezoek tijdens je verblijf in de spa onze Rituals shop en ervaar zelf de heerlijke geuren en producten van Rituals. Lees hier meer over onze nieuwe Rituals shop.