One day yoga retreat

Zondag 24 juni 2018

Fitness Zuiver organiseert voor de tweede keer een yoga retreat dag met dit keer als thema: "Easy summer flow". 
Het is bijna zomer! Een heerlijk seizoen met hoge temperaturen en veel zonneschijn wat zorgt voor een gelukkig gevoel. In de zomer hebben we meer energie, maar toch kan dit seizoen door alle drukte ook veel energie eisen. Neem tijdens je actieve zomerleven dus ook de tijd om te ontspannen.  Sta stil bij deze verandering en kom in balans door je te verbinden met de energie van deze tijd van het jaar.

Je wordt om 08.15 uur ontvangen met een kop koffie of thee, waarna het programma om 08.45 uur start. Deze dag is inclusief healthy lunchbuffet, drankjes, fruit en een goodiebag! Het programma duurt tot +/- 14.30 uur. Na afloop heb je gratis toegang tot de spa tot 22.30 uur.

Prijs voor leden: € 45
Prijs voor niet leden: € 57,50

Ticket leden

Ticket niet leden

Yin & Yang Yoga door Myrthe Brinkmeijer (1,5 uur)
Deze les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Bij het Yin deel van de les is het de bedoeling om spieren zoveel mogelijk los te laten. We houden de houdingen langer aan, denk aan 3 tot 5 minuten. Het Yin gedeelte focust zich op zittende en liggende houdingen. Halverwege de les maken we de overgang naar het Yang gedeelte. Denk hierbij aan een wat meer dynamische, maar nog steeds zachte hatha vorm. Met veel aandacht voor uitlijning en de ademhaling. De asana’s tijdens het yang gedeelte worden een aantal ademhalingen vastgehouden. Dit geeft je tijd en ruimte om op een ontspannen manier je grenzen te ontdekken.

Interactieve lezing 'Giving & taking space'  door Marissa Klouwer (45 minuten)
Marissa Klouwer is energetic coach & facilitator maar bovenal een spiritueel pionier die van alles uitprobeert. “full of energy is niets anders dan weten dat je er bent en er mag zijn, in alle facetten en kleuren. Als jij weet hoe je je plekje in neemt, blijft dit het hele jaar zomer in je lichaam!”, aldus Marissa. Laat je door haar inspireren tijdens deze interactieve lezing.

Mindfulness wandeling door Leonie van Stekelenburg (45 minuten)
Leonie van Stekelenburg is al 8 jaar mindfulness trainer en neemt je mee naar het Amsterdamse Bos voor een stilte wandeling. Tijdens deze wandeling staat ze stil bij jouw energieveld. Hoe centreer jij jezelf zodat je in je eigen energieveld kunt staan? Door in stilte in de natuur te lopen kun je beter aarden, rust vinden en contact maken met jezelf. De buitenlucht is gezond en doet ons goed. Na de wandeling voel je je vitaler en meer ontspannen.

Klankschalensessie door Maarten Schurink (30 minuten)
Klankschalen sessies worden al eeuwenlang in vele culturen toegepast. De ervaring van het luisteren naar het zingende geluid van de Tibetaanse schalen heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. De resonantie, ofwel de weerklinking van de schalen, brengt je in diepe rust en zorgt voor totale ontspanning.

Power Breath  door Ronald Smit (30 minuten)
Ronald Smit, gecertificeerd Wim Hofmethode instructeur, verzorgt deze dag een Power Breath sessie. Met de Power Breath ademhaling zoek je kort een beetje stress op in je lichaam door dieper en sneller te gaan ademhalen. Hiermee boots je een stressreactie na om vervolgens heel diep de ontspanning in te duiken tijdens een periode van retentie. Het vergroot je focus, vermindert stress en helpt je lichaam om te ontspannen.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook