One day yoga retreat

Zaterdag 13 oktober 2018

De herfst staat weer voor de deur. Het wordt weer later licht en vroeger donker. De bladeren gaan verkleuren en zelf merk je vast ook dat de uitbundigheid van de zomer zich terugtrekt en plaats maakt voor een passievere levensstijl. Deze wisseling van het seizoen kan zorgen voor flink wat onrust. Het liefst wil je zo lang mogelijk genieten van de nazomer en hier zoveel mogelijk energie uithalen, maar je wilt ook opruimen wat niet goed meer voor je voelt en de negatieve ideeën en energieën loslaten over jezelf en je relaties met anderen. Kom daarom zaterdag 13 oktober naar de herfst editie van de One Day Yoga Retreat bij Zuiver. Een hele dag voor jou met 90 minuten Detox Yoga, een stilte meditatie wandeling in het Amsterdamse Bos, een klankschalensessie en een interactieve workshop over relatie APK van Toña Wong Chung. Na afloop kun je de hele middag en avond in de spa ontspannen. Zet je mobiel een dagje uit, detox je lijf, je hoofd en ontspan!

Prijs voor leden: € 45
Prijs voor niet leden: € 57,50

Ticket leden

Ticket niet leden

Je wordt om 08.30 uur ontvangen met een kop koffie of thee, waarna het programma om 08.45 uur start. Deze dag is inclusief healthy lunchbuffet, drankjes, fruit en een goodiebag! Het programma duurt tot +/- 16.00 uur. Na afloop heb je gratis toegang tot de spa tot 22.30 uur.

Detox Yoga door Myrthe Brinkmeijer (1,5 uur)

Het woord detox stamt af van detoxificatie, wat letterlijk ‘ontgifting’ betekent. Je lichaam wordt, hoe gezond je ook leeft, blootgesteld aan verschillende gifstoffen. Detox yoga zorgt ervoor dat jouw lichaam deze gifstoffen kwijtraakt, waardoor je je fitter en energieker voelt. Yoga en detoxen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Yoga docente Myrthe Brinkmeijer laat je bewust worden van jouw eigen lichaam in deze 1,5 uur durende sessie.

Interactieve lezing 'Relatie APK'  door Toña Wong Chung (45 minuten)

Toña Wong Chung, bekend van artikelen in Jan, Women’s Health en Holistik, werkt al meer dan 20 jaar als holistisch (relatie) coach en schreef op basis van haar ervaringen het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld’. Tijdens de One Day Yoga Retreat neemt ze je mee in een interactieve ‘Relatie APK’, waarin ze je aanzet tot nadenken over de relatie met jezelf, met je geliefde en je dierbaren. Zo leer je op een toegankelijke manier hoe je weer verbinding kan maken met je eigen gevoel en daardoor ook met de mensen om je heen.

Mindfulness wandeling door Leonie Stekelenburg (45 minuten)

Leonie Stekelenburg is al 8 jaar mindfulness trainer en neemt je mee naar het Amsterdamse Bos voor een stilte wandeling. Door in stilte in de natuur te lopen kun je beter aarden, rust vinden en contact maken met jezelf. Reflectie van jouw relaties op je werk, met vrienden, familie en partner zullen het thema worden van deze wandeling. De buitenlucht is gezond en doet ons goed. Na de wandeling voel je je vitaler en meer ontspannen.

Klankschalensessie door Maarten Schurink (30 minuten)

Klankschalen sessies worden al eeuwenlang in vele culturen toegepast. Maarten Schurink heeft al vele klanksessies verzorgd namens Tai Loi Sound & Silence en Zuiver. De ervaring van het luisteren naar het zingende geluid van de Tibetaanse schalen heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. Het lichaam bestaat voor meer dan 60% uit water dat door de trillingen van de klankschaal in beweging wordt gebracht. Dit geeft een grote ontspanning, maakt afvalstoffen los en stimuleert het detox proces.

Power Breath  door Ronald Smit (30 minuten)

Ronald Smit, gecertificeerd Wim Hofmethode instructeur, verzorgt deze dag een Power Breath sessie. Met de Power Breath ademhaling zoek je kort een beetje stress op in je lichaam door dieper en sneller te gaan ademhalen. Hiermee boots je een stressreactie na om vervolgens heel diep de ontspanning in te duiken tijdens een periode van retentie. Het vergroot je focus, vermindert stress en helpt je lichaam om te ontspannen.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook