One day yoga retreat

Zaterdag 24 maart 2018

Fitness Zuiver organiseert een yoga retreat dag met als thema: "Spring Awakening Ritual". Het einde van de winter nadert, het wordt tijd om het vlammetje in onszelf weer aan te wakkeren. Deze compleet verzorgde dag bij Zuiver staat in het teken van de overgang van de winter naar de lente en de bijbehorende energieën. Kom in balans door je te verbinden met de energie van deze tijd van het jaar.

Je wordt om 08.15 uur ontvangen met een kop koffie of thee, waarna het programma om 08.45 uur start. Deze dag is inclusief healthy lunchbuffet, drankjes, fruit en een goodiebag! Het programma duurt tot +/- 14.30 uur. Na afloop heb je gratis toegang tot de spa tot 17.00 uur.

Prijs voor leden: € 45
Prijs voor niet leden: € 57,50

Koop hier je ticket

Yin & Yang Yoga door Myrthe Brinkmeijer (1,5 uur)
Deze les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Bij het Yin deel van de les is het de bedoeling om spieren zoveel mogelijk los te laten. We houden de houdingen langer aan, denk aan 3 tot 5 minuten. Het Yin gedeelte focust zich op zittende en liggende houdingen. Halverwege de les maken we de overgang naar het Yang gedeelte. Denk hierbij aan een wat meer dynamische, maar nog steeds zachte hatha vorm. Met veel aandacht voor uitlijning en de ademhaling. De asana’s tijdens het yang gedeelte worden een aantal ademhalingen vastgehouden. Dit geeft je tijd en ruimte om op een ontspannen manier je grenzen te ontdekken.

Interactieve lezing Yin & Yang energie  door Elske Feitsma (45 minuten)
Elske Feitsma is energetisch coach en auteur van de boeken "Chakra Lifestyle" en "De authentieke vrouw". Elske hoopt dat ze door haar ontwikkeling andere mensen kan inspireren om ook vanuit hun ware essentie en innerlijke kracht te leven.

Mindfulness wandeling door Leonie van Stekelenburg (45 minuten)
Leonie van Stekelenburg is al 8 jaar mindfulness trainer en neemt je mee naar het Amsterdamse Bos voor een stilte wandeling. Sta even stil bij jezelf. Door in stilte in de natuur te lopen kun je beter aarden, rust vinden en contact maken met jezelf. De buitenlucht is gezond en doet ons goed. Na de wandeling voel je je vitaler en meer ontspannen.

Klankschalensessie door Maarten Schurink (30 minuten)
Klankschalen sessies worden al eeuwenlang in vele culturen toegepast. De ervaring van het luisteren naar het zingende geluid van de Tibetaanse schalen heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. De resonantie, ofwel de weerklinking van de schalen, brengt je in diepe rust en zorgt voor totale ontspanning.

Koop hier je ticket

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook