X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Uw verblijf Gegevens Afronden

Kies een datum:

Aantal gasten:
loader
?  

Shiatsu massage arr. 50 min.
Prijs: vanaf €69.00


Binnen een heerlijk spa bezoek van 2 uur geniet u van deze behandeling.

Shiatsu betekent “vinger- of duimdruk”. Het is een Japanse massagetechniek, waarbij men vooral gebruik maakt van de duimen. De Shiatsu-techniek wordt uitgevoerd door middel van het uitoefenen van druk met de duimen op specifieke delen van het lichaam, met als doel het corrigeren van de balans van het lichaam en voor het verbeteren of onderhouden van de gezondheid. De behandeling volgens Kayotima® Shiatsu is gericht op zowel botten, pezen, spieren, bloedvaten, lymfevaten, zenuwstelsel, meridianen als de psyche. Shiatsu helpt het lichaam om de (energie) balans te optimaliseren.

Deze Kayotima shiatsu massage pakt je hele lichaam stevig aan. De masseur zet met duim en wijsvinger druk op specifieke drukpunten op je lichaam. Deze punten hebben de neiging stress en vermoeidheid op te slaan en daardoor overlast te bezorgen. De massage neemt deze lasten weg en werkt verlichtend en helend.

Een shiatsu massage is een speciale drukpuntmassage. De massage zet je lichaam op een goede manier aan het werk: stijve spieren worden weer soepel gemaakt en de doorbloeding en spijsvertering worden gestimuleerd. De massage heeft daarnaast een positieve invloed op het zenuwstelsel en daardoor een rustgevende werking.
Voor wie is deze massage geschikt?

- Bij stressgerelateerde klachten
- Bij hoofdpijn en vermoeidheidsklachten, burn-out
- Bij spijsvertering- en darmklachten
- Bij Rug-, nek- en schouderklachten


 

Annuleren


Bent u zeker dat u de reservering wilt annuleren?
Hiermee gaat de totale reservering verloren.