Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Pedicure bij Zuiver

De zomer staat voor de deur, de tijd om je voeten extra aandacht te geven en ze met een pedicure klaar te maken voor het dragen van slippers en sandaaltjes.

Wat kan ik verwachten tijdens een pedicure behandeling?

Voordat onze gediplomeerde pedicures beginnen met de behandeling wordt er gekeken naar de huidige conditie van jouw voeten aan de hand hiervan en aan de hand van jouw wensen wordt vervolgens de behandeling samengesteld. Zuiver biedt behandelingen aan van 25 of 50 minuten. De behandeling bestaat o.a. uit:

- Knippen van de nagels
- Behandelen van de nagelriemen
- Verwijderen van eelt
- Scrubben van de voeten
- Indien nodig het verwijderen van likdoorns
- Masseren van de voeten ( bij 50 min.)
- Bij te boeken: Lakken van de nagels met de speciale O.P.I nagellak 

Hoe vaak moet ik naar de pedicure?

Dit is afhankelijk van de conditie van jouw voeten. Doorgaans raden wij aan om één keer in de zes tot acht weken een pedicure behandeling te ondergaan. Zo blijven je voeten het gehele jaar door in gezonde en verzorgde conditie. Daarnaast kan een pedicure vervelende ongemakken zoals een likdoorn of kalknagel verhelpen.

Pedicure onder mannen wordt steeds populairder

Mannen hebben nog vaak de misvatting dat een pedicure behandeling alleen gericht is op vrouwen. Toch blijkt dat steeds meer mannen waarde hechten aan gezonde en goed verzorgde voeten en de weg naar de pedicure weten te vinden. Tijdens de behandeling richten wij ons voornamelijk op het verwijderen van eelt en het verzorgen van de nagels. Wij krijgen de afgelopen tijd steeds meer positieve reacties van mannen dat de pedicure als zeer prettig wordt ervaren. 

Hygiëne 

Hygiëne staat in onze schoonheidssalon hoog in het vaandel. Na elke behandeling worden alle instrumenten grondig schoongemaakt met professionele apparatuur.

Wat kan ik thuis doen om mijn voeten zo goed mogelijk te verzorgen?

Naast een bezoek aan de pedicure kun jezelf ook zorgen je voeten in een gezonde conditie te houden. Tips van onze pedicures: 

- Gebruik voeten crème: hiermee houd je je voeten zacht en soepel
- Neem een aantal keer per week een voeten bad
- Behandel je nagelriemen met olie. Hierdoor groeien je nagels beter en blijven je nagelriemen soepel.
Gebruik altijd een beschermende base coat onder je nagellak, dit beschermt je nagels tegen verkleuren.

Houd er rekening mee dat nagellak op langer termijn schadelijk kan zijn voor je nagels en voor verkleuring kan zorgen. Zorg er daarom voor dat je je nagels regelmatig reinigt. 

In onze schoonheidssalon werken wij met de producten van O.P.I. De producten zorgen ervoor dat je voeten en nagels in optimale conditie blijven. Onze gediplomeerde pedicures adviseren je de volgende producten om je voeten in optimale en verzorgde conditie te houden.

- Scrub je voeten met de O.P.I pedicure scrub en spoel daarna je voeten goed af
- Smeer je voeten in met de O.P.I Soften, laat dit 5 minuten intrekken om eelt te verzachten
- Vervolgens kun je met de O.P.I voetvijl het eelt makkelijk verwijderen
- Sluit de verzorging af met een de beschermende O.P.I voetencremé

Deze producten zijn verkrijgbaar bij onze Cosmetic bar. Onze pedicures adviseren je graag om de juiste verzorging samen te stellen.

Wil jij graag ook een pedicure behandeling ervaren? Maak dan online een afspraak op een voor jou gewenste dag en tijdstip.