Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Overige faciliteiten

Koele ijsruimte

In ons spa wellness center kun je op verschillende manieren verkoeling zoeken. In de ijsruimte koel je af met koude lucht en ijzige kou. Scrub je warme huid bijvoorbeeld met vers ijs. Deze manier van afkoelen is minder heftig dan een koude douche of dompelbad. Een milde start voor beginnende saunagangers!

Frigidarium in Amsterdam

De Romeinse naam voor ijsruimte is frigidarium. Zo prettig als een warm bad is voor je lichaam, zo goed is kou na hitte. Goed afkoelen is essentieel voor de beste sauna ervaring. Niet alleen werkt het verkwikkend, het is ook nog eens goed voor je gezondheid.
admtext_image admtext_image
admtext_image admtext_image
Maak je spa dag compleet met een heerlijke lunch of diner in het moderne restaurant of buiten op het terras. Met op de achtergrond relaxte muziek, serveren we de mooiste seizoensgerechten, gemaakt met eerlijke ingrediënten.

In de ijsruimte kun je na een saunaronde je warme huid scrubben met vers ijs. Deze manier van afkoelen is minder heftig dan een koude douche of dompelbad.
Onze zonnebanken en snelbruiners staan klaar om je een fijne zonneboost te geven. Een paar minuten in de warmte van een zonnebank is vaak al genoeg als prettige oppepper voor je humeur. 
De relaxruimte is speciaal ingericht om tussen de saunarondes door te ontspannen in een heerlijke stoel of op een heerlijk bed. Je kunt hier ook onder het genot van een hapje en drinken lekker bijkletsen met een vriend of vriend(in).