Ontspanningsmassage

In het kort

De ontspanningsmassage is – zoals de naam al verklapt – een massage waarbij ontspanning van het hele lichaam voorop staat. Deze massage is geschikt voor iedereen die wel wat rust kan gebruiken. Na de behandeling zal je ervaren dat lichaam en geest weer helemaal opgeladen zijn.

Online reserveren

Ons aanbod

Inhoud

25 minuten

 50 minuten

 Ontspannen van het lichaam  ✅
 Er kan op een milde manier klachtgericht gewerkt worden.  ✅  ✅
 Gebruik van warme olie  ✅  ✅
 Druk van massage  Medium  Medium
 Meer aandacht voor bijvoorbeeld rug, nek en schouders  ✅
 Focus op voor -en achterkant van het lichaam  ✅

Online reserveren

Het effect van een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage heeft meerdere uitwerkingen op het lichaam. Je kunt hierbij denken aan:

  • Ontspanning van lichaam en geest
  • Vermindert stress
  • Vermindert spierspanning
  • Helpt tegen slapeloosheid

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een uitgebreide lichaamsmassage voor het hele lichaam. Door de zachte tot stevige knedingen en de verschillende massagetechnieken worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Het doel van de ontspanningsmassage is om los te komen van de dagelijkse stress en het lichaam totale ontspanning te laten voelen.

 Advies van deskundige Lara

Advies van onze deskundige

Wist je dat een ontspanningsmassage zorgt voor de productie van het stofje endorfine? Endorfine is het snelst werkende anti-stress hormoon wat zorgt voor een prettig en fijn gevoel. Tijdens een ontspanningsmassage zorgen wij ervoor dat je lichaam in een ruststand komt en volledig kan herstellen van een drukke en/of stressvolle periode. De productie van Cortisol, het bekende stresshormoon, wordt gedurende de behandeling verminderd waardoor je uiteindelijk met een geluksgevoel weer richting huis vertrekt.

Lara Kapfenbergen, Spa Manager bij Spa Sport Hotel Zuiver

Tip: bekijk ook eens onze Lomi Lomi massage

Ontspanningsmassage voor twee personen

Wil je met je partner of beste vriend(in) een heerlijke massage inplannen op hetzelfde tijdstip? Zuiver probeert altijd rekening te houden met dit soort verzoeken. Geef online je aankomst -en vertrektijd door of kies voor één van de beschikbare tijdstippen en kijk alvast uit naar een moment van rust en ontspanning. Goed om te weten is dat wij vanwege de corona-maatregelen geen duo massage geven. Je neemt dus beide plaats in een aparte behandelkamer.

De perfecte uitkomst in een stressvolle periode

Deadlines op werk, je gezin of een druk sociaal leven kunnen zo nu en dan veel vragen van het menselijk lichaam. Het is daarom goed om soms een pauzemoment in te lassen en je lichaam de tijd te gunnen om helemaal te herstellen. Daarom is een ontspanningsmassage ook zo goed geschikt bij drukke en/of stressvolle periodes.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook