Ontbijtmedewerker – Hotel & Wellness ZUIVER

Ben jij een gastheer/-vrouw pur sang, weet jij om te gaan met een grote diversiteit aan gasten en ben je een vroege vogel? Lees dan zeker verder!

Als Ontbijtmedewerker/Medewerker bediening weet jij als geen ander hoe onze hotelgasten gastvrij worden ontvangen en op hun gemak worden gesteld. Je hebt met gevarieerde en uiteenlopende horecawerkzaamheden te maken zoals het zorgen voor een aangevuld ontbijtbuffet alsook het werken in de bediening. Dit doe je door proactief, vlot en accuraat te werken zonder hierbij het overzicht te verliezen. Het waarborgen van service en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Tevens ben je een echte teamplayer en laat jij je onder hectische omstandigheden niet van de wijs brengen. Uiteraard kun je naast het ontbijt ook ingezet worden in de andere horeca gelegenheden van onze Spa en Amstelpark.

Wie ben jij?

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 1 jaar aantoonbare horeca-ervaring. Je hebt een leuke, vlotte uitstraling. Tevens ben je proactief, stressbestendig en flexibel inzetbaar. Je bent bereid om te werken in wisselende diensten, hoofdzakelijk in de ochtenden vanaf 6.30 uur. Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend.

If you don’t speak the Dutch language fluently we will not proceed your application.

De kerncompetenties gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Hotel & Wellness Zuiver beschik je over deze competenties.

Wat bieden wij?

Werkuren per week: minimaal 15 uur per week (3 dagen)

Dienstverband: parttime

Salaris: Marktconform salaris.

Extra’s: Gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten, korting op overige faciliteiten, pensioenregeling, WIA-hiaat verzekering (zonder werknemersbijdrage), reiskosten- en parkeerregeling, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en personeelsfeesten.

Interesse?

Denk jij na het lezen van bovenstaande tekst ‘ja, dit ben ik!’, reageer dan direct door ons een e-mail te sturen naar vacature@zuiveramsterdam.nl en wie weet zien wij elkaar snel op onze mooie locatie. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij je uiteraard graag te woord. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-3010735.

Je ontvangt een automatisch ontvangstbericht op jouw opgegeven e-mailadres als wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.