Speciale lululemon korting

voor Fitness Zuiver leden

lululemon heeft speciaal voor leden van Fitness Zuiver een 20% korting voucher beschikbaar gesteld om jou aan de beste gear voor het nieuwe jaar te helpen.

lululemon is een Canadees merk dat is gespecialiseerd in 'technical athletic apparel' met lijnen voor yoga, hardlopen, fitness - eigenlijk alles waarbij je jezelf in het zweet werkt. En lululemon wilt meer zijn dan alleen een kledingmerk. Het is een beweging die inzet op mindfulness waar bij ze heilig geloven in dat als je je grenzen op sportief gebied constant weet te verleggen, je ook in alle andere aspecten van je leven succesvol kunt groeien.

 

Check lululemon online

Ontvang t/m 24 december 20% korting wanneer je shopt bij lululemon in Amsterdam

Onze goede vrienden van lululemon verwelkomen jou graag in hun mooie winkel op de Hartenstraat 13 in Amsterdam. Kom langs t/m 24 december 2020 en ontvang 20% korting op alle full-priced producten (korting op korting is niet mogelijk). Laat hiervoor de app afbeelding "Friends of lululemon Amsterdam" in het beginscherm van de Fitness Zuiver App zien.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.