Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Gratis dagpas

Ervaar zelf onze Zuiver-methode die jou helpt naar
een gezonder leven. Maak met de dagpas één dag gratis gebruik van alle fitness faciliteiten en doe mee aan één van onze groepslessen.

Hot Yoga in Amsterdam

Bij Zuiver in Amsterdam kun je naast fitness ook terecht voor hot yoga, ook zonder lidmaatschap. Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen en deelnemen aan hot yoga.  Niet-leden betalen € 20 per les.
Tijdens hot yoga worden klassieke yogahoudingen en ademhalingsoefeningen gecombineerd met warmte. Door te trainen in een warme ruimte zijn je spieren een stuk flexibeler. De oefeningen zorgen ervoor dat je spierkracht, balans, conditie en lenigheid worden verbeterd. De hot yoga lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. 

Hot flow 75 

Hot flow is een dynamische en intensieve hot yoga les van 75  minuten. Synchroon met je ademhaling beweeg je in de verwarmde ruimte vloeiend van de ene naar de andere yoga houding. 

Hot Yin Yoga

Benefits: intense geestelijke ontspanning, souplesse en nieuwe energie.

 
Doe mee!
 Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deze les is niet geschikt voor zwangere vrouwen.
Yin yoga richt zich op de veel dieperliggende spieren, pezen en gewrichten door langer dan bij andere vormen van yoga op één houding te concentreren. Hierdoor open je het lichaam en creëer je een groter bereik in je bewegingen waardoor je lichaam in balans komt. Deze zachte yogavorm wordt gegeven door Afke Reijenga en is een mooie aanvulling op dynamische yogastijlen.


admtext_image