Uitbreiding Hotel Zuiver

Met trots presenteren wij de uitbreiding van ons hotel. De uitbreiding van het hotel bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwen van vier verdiepingen met in totaal 39 kamers. Alle kamers kijken uit over het Amsterdamse Bos. Het gebouw gaat op in de omgeving, doordat het gebouw in hoogte en uiterlijk een verbinding legt tussen de bestaande gebouwen en de groene omgeving. De oplevering zal plaatsvinden in kwartaal 1 van 2021.

Met deze uitbreiding wil Spa Sport Hotel ZUIVER haar hotelcapaciteit vergroten om hiermee aan de stijgende vraag van (top)sporters, sportteams en wellness gasten die het centrum willen bezoeken te kunnen voldoen. Spa Sport Hotel Zuiver ligt in het Amsterdamse Bos, een unieke locatie en omgeving met tal van mogelijkheden voor sporters. De roeibaan, hockey- en cricketvelden en het eigen tennispark Amstelpark liggen als het ware in de ‘tuin’ van Spa Sport Hotel ZUIVER. Hiermee neemt het een prominente plek in op de Amsterdamse Sportas. Met de fitnessfaciliteiten, gerenommeerde fysiotherapiepraktijk (tevens speciale oncologische fysiotherapie), en de 13.000m2 grote spa en wellness voor ontspanning, yoga en meditatie biedt het park alle faciliteiten die een bezoeker zich tijdens een verblijf kan wensen.

Foto-impressie

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook