Ontbijt

Bij een ontspannende overnachting hoort natuurlijk ook een heerlijk ontbijt. Bij Hotel Zuiver kun je in de ochtend terecht voor een heerlijk vers ontbijt met een uitgebreid assortiment aan vers fruit, brood, zoet- en hartig beleg, granola, yoghurt en meer. Gekookte eitjes, een omelet vers voor u bereid of een lekkere pannenkoek behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Maak uw ontbijt af met een lekker glas verse jus d’orange of een kop koffie.

Bij het maken van uw reservering voor ons hotel kunt u direct aangeven of u tevens een heerlijk ontbijtbuffet wilt reserveren. Op deze manier maakt u uw bezoek aan Spa Sport Hotel Zuiver compleet.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook