Hotel in Amsterdam Zuid

Ben jij op zoek naar een hotel voor een overnachting in het zuidelijke gedeelte van Amsterdam? Spa Sport Hotel ZUIVER ligt gelegen in het Amsterdamse Bos en ligt tegen Amsterdam Zuid aan. Zuiver is het grootste spa & wellnessresort in Amsterdam waar je kan genieten van 13.000 m² aan spa faciliteiten.

Over Amsterdam Zuid

Amsterdam-Zuid is een van de populairste buurten van Amsterdam vanwege zijn eetgelegenheden en toeristische trekpleisters. Ontdek de hoogtepunten van Amsterdam-Zuid met een bezoek aan Vondelparkbuurt, Van Gogh Museum en Rijksmuseum. Het zuiden van Amsterdam omvat de wijken Oud Zuid, De Pijp en Zuidoost en is een bruisend gebied dat het kunstzinnige hart van de stad vertegenwoordigt.

Een hotel in Amsterdam Zuid met een zwembad

Gezond door water, dat is het uitgangspunt van de sauna’s en baden in onze spa. Dompel jezelf onder in één van onze aromabaden, whirlpool, jacuzzi's of hot tub. Geniet, neem tijd voor rust en ontspanning en voel je als herboren. Neem een duik in ons 40 meter lange zwembad en zwem de frisse buitenlucht van het Amsterdamse Bos tegemoet.

Bekijk de tarieven en beschikbaarheid

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook