Omgeving

Ons comfortabele hotel biedt het beste uit twee werelden: landelijke rust en toegang tot het dynamische centrum van Amsterdam. Hotel Zuiver is prachtig gelegen aan het uitgestrekte Amsterdamse Bos, waar het bruist van sport- en recreatiemogelijkheden voor jong en oud. De andere kant op wacht het levendige centrum van Amsterdam. Ontdek het karakteristieke Amsterdam Zuid met haar ambachtelijke winkels en terrassen of dompel je onder in de stadse allure van het centrum. Met onze huurfietsen combineer je jouw verblijf ideaal met een citytrip Amsterdam. Kort samengevat biedt Zuiver alles voor het perfecte wellness weekend!

Zuiver als business hotel

Vanuit Hotel Zuiver opent Amsterdam alle poorten. In de directe omgeving van de Zuidas, Amsterdam RAI en VU Medisch Centrum en gelegen aan de rand van Schiphol, Amsterdam Zuid en Amstelveen is iedere business meeting snel bereikt.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook