Sport faciliteiten

Combineer ontspanning met de nodige inspanning en streef in de sportschool je doelstelling na. Sluit aan bij een van de vele groepslessen als spinning, bodypump en yoga of leef je uit met een potje tennis of squash. Naast een ruime, moderne sportschool met groepsleszalen en personal training, biedt het bijbehorende en aangrenzende Amstelpark alles op het gebied van tennis en squash.

Entree tot de fitness en groepslessen zijn bij iedere hotelovernachting inbegrepen, tennis en squash zijn tegen betaling beschikbaar.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook