Spa faciliteiten

Onze luxe spa van circa 13.000 m2 beschikt onder meer over 8 sauna’s, 7 baden, een 40 meter lang zwembad, Romeins caldarium, zoutcaldarium, relaxruimte, ligweide en zonnebanken. Geniet van de vele faciliteiten en relax! Neem vooral ook deel aan één van de dagelijkse opgietingen, waarmee je een saunagang nóg intenser beleeft en trakteer jezelf op een heerlijke massage of behandeling in onze schoonheidssalon.

Entree tot de spa is bij iedere hotelovernachting inbegrepen. Op zowel de dag van aankomst als de vertrekdag. Iedere dinsdag en donderdag is het badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht badkleding te dragen. De overige dagen is badkleding niet toegestaan.


Lees ook: wellness met overnachting

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook